Captain’s choice

Street Food Pink

Flavour Sauce

Captain's choice Street Food Pink Flavour Sauce
Z

BBQ saus fles van 500 ML

Sponsor nieuws

Trots melden wij dat we de kampioens school Hemmers gym te Breda en wereldkampioen Marat Grigorian een jaar lang gaan begeleiden met onze sportvoeding. Volg ons op insta voor de maandelijkse video sessie van Hemmers gym en Marat.

Vanaf 1 maart zijn wij in zee gegaan met 2 vechters, die wij begeleiden met onze sportvoeding. De een is wereldkampioen bij bellator “ Gegard Mousasi en de ander is aanstromend talent “ Jelle Zeegers” Voor beide vechters hopen we op een sportieve samenwerking en dat ze nog vele prijzen zullen gaan halen in de toekomst.

Osu kaicho Henk Kuipers

Sponsor sporter Outlaw
Sponsor sporter Outlaw

Bad Standing

PRE WORKOUT

BAD STANDING

De Pre-Workout die je voor eens en altijd laat ervaren wat het is om een echte Bad Standing te krijgen!

Omdat ervaring alles is, heeft Captain Henk zijn pre-workout laten formuleren met alleen de aller- beste, aller- zuiverste en aller- hoogst gedoseerde ingrediënten. Net zoals Captain Henk is Bad Standing no nonsens en bullshit vrij. Vrij dus van onnodige vulstoffen, laag gedoseerde ingrediënten, een vieze smaak en geen crash! Kwaliteit die je ziet, proeft en ervaart.

Bad Standing is DE pre-workout voor echte strijders; in de gym of in de ring!

Lees meer

Outlaw

Fat burner 

Outlaw

De Fatburner die je voor eens en altijd het geheim van echt snelle afslank resultaten laat ervaren!

Omdat ervaring alles is, heeft Captain Henk zijn fatburner laten formuleren met alleen de aller- beste, aller- zuiverste en aller- hoogst gedoseerde ingrediënten. Net zoals Captain Henk is Outlaw no nonsens en bullshit vrij. Vrij dus van onnodige vulstoffen, laag gedoseerde ingrediënten, ineffectieve ingrediënten en geen crash! Kwaliteit die je ziet, voelt en bovenal ervaart.

Bad Standing is DE fatburner voor echte strijders; iedereen die snel op gewicht moet komen en blijven!

Lees meer

Coming soon online

Send a Message Now

Captainschoice

CONTACT NOW

Email us

info@captainschoice.nl